UMPSA, UM dan 6 agensi anjur Program Derma Darah Nasional di Kuantan - Muhammad Zufli, Zuhari (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 20 April 2024 – Perwakilan Mahasiswa Residen Pelajar 2 (PEKA2), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dengan kerjasama Universiti Malaya (UM) dan enam agensi terkemuka di Kuantan telah menganjurkan Program Derma Darah Nasional pada 20 dan 21 April di Kuantan City Mall.