UMPSA terima kunjungan hormat YB Senator Isaiah D Jacob, Ahli Dewan Negara Parlimen - Nurul Izzah, Abu Bakar (UMPSA, 2024)
PEKAN, 18 April 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) baru-baru ini menerima kunjungan hormat daripada Ahli Dewan Negara Parlimen Malaysia, Yang Berhormat Senator Isaiah D Jacob bagi meninjau kemudahan fasiliti Orang Kurang Upaya (OKU) serta melihat sendiri inisiatif dan sumbangan universiti dalam usaha mencapai inklusiviti bagi menyantuni warga OKU UMPSA serta komuniti sekitar.