Penerbit UMPSA rai 150 Karyawan Ilmiah - Shalfarina, Shahriman (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 19 April 2024 - Bertemakan konsep Melayu Klasik, seramai 150 karyawan dalam penerbitan ilmiah diraikan di dalam Majlis Tinta Hikmah anjuran Penerbit Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) di sini.