Johor sedia 23 bas bawa mahasiswa 11 IPT pulang - Siti Nur Azwin, Zulkapri (New Straits Times Press (M) Bhd., 2024)
Johor Bahru: Kerajaan Johor menyediakan 23 bas bagi membawa pulang 1,000 mahasiswa dari negeri itu yang menuntut di 11 institusi pendidikan tinggi (IPT) seluruh negara secara percuma sempena perayaan Aidilfitri.