Singgah Sahur UMPSA erat ukhuwah - Sairul Zamri, Misrani (Media Mulia Sdn. Bhd., 2024)
Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) baru-baru ini berkesempatan menyantuni dan menyampaikan sumbangan barangan keperluan serta duit raya kepada 55 anak-anak yatim, golongan miskin dan asnaf