UMPSA sedia 17 bas bagi 600 pelajar balik kampung sambut Aidilfitri - Asrol, Awang (New Straits Times Press (M) Bhd, 2024)
KUANTAN: Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menyediakan 17 bas kepada kira-kira 600 pelajar untuk pulang ke kampung bagi menyambut Aidilfitri.