Amalkan sifat bersederhana, belanja berhemah sambut Aidilfitri - Tengku Hassanal - Bernama, . (New Straits Times Press (M) Bhd, 2024)
KUANTAN: Tengku Mahkota Pahang Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah, menitahkan supaya rakyat negeri ini mengamalkan sifat bersederhana dan berbelanja dengan berhemah, khususnya ketika menyambut Aidilfitri.