Tengku Mahkota Pahang zahir rasa bangga agihan dana Yayasan UMPSA RM1.8 Juta - Ain Nadhirah, Basha (Pahang Media, 2024)
KUANTAN, 04 APRIL 2024 : Kebawah Duli Paduka Mulia Tengku Mahkota Pahang Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah ibni Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah menzahirkan rasa bangga dengan pengagihan dana sebanyak RM1.8 juta oleh Yayasan UMPSA.