Amalkan sifat sederhana dalam berbelanja sambut Aidilfitri - Tengku Hassanal - Norawazni, Yusof (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2024)
KUANTAN - Tengku Mahkota Pahang, Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah Al-Sultan Abdullah Ri'ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah mengingatkan agar rakyat di Pahang supaya mengamalkan sifat bersederhana dalam berbelanja khususnya saat menyambut Aidilfitri.