UMPSA Raikan Media Berbuka Puasa - Boy, Kamal (Fikrah Media & Event, 2024)
Naib Canselor UMPSA, Profesor Dato’ Dr. Yuserrie Zainuddin dalam ucapannya berkata, hubungan silaturahim yang telah terjalin sejak 22 tahun lalu dapat diteruskan lagi khususnya dalam menyalurkan berita dan maklumat demi kepentingan masyarakat, khususnya dalam meningkatkan tahap pendidikan tinggi rakyat di negara ini.