47 pelajar tajaan Babaker raikan Aidilfitri di UMPSA - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 16 April 2024 - Kemeriahan Syawal terus dirai dalam Majlis Sambutan Hari Raya Aidilfitri bersama pelajar antarabangsa Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) di Dewan Bankuet, UMPSA Pekan baru-baru ini.