Kelab Youth Strength of Happiness YOSH UMPSA anjur Jelajah Ramadan 2024 Tingkatkan Ketakwaan dan Ukhuwah Pelajar - Nur Afiqah, Lihan; Siti Nur Azwin, Ibrahim (UMPSA, 2024)
TEMERLOH, 28 Mac 2024 – Kelab Youth Strength of Happiness (YOSH), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) dengan kerjasama MyFundAction baru-baru ini telah menganjurkan program Jelajah Ramadan 2024: Tingkatkan Ketakwaan dan Ukhuwah Pelajar bertempat di Masjid Temerloh Jaya.