7 subjek UMPSA disenarai terbaik dunia dalam QS WUR by Subject 2024 - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
PEKAN, 10 April 2024 - Tujuh subjek yang ditawarkan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) tersenarai di kelompok terbaik dunia dalam penarafan QS World University Rankings by Subject 2024 yang diumumkan baru-baru ini.