UMPSA tawar peluang sambung pengajian menerusi APEL - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
PEKAN, 16 April 2024- Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) tawar peluang sambung pengajian buat golongan dewasa dan yang mempunyai pengalaman terdahulu termasuk pengalaman bekerja yang ingin memperoleh kelayakan akademik.