Warga UMPSA semarakkan Majlis Khatam al-Quran dan World #QuranHour - Siti Nurfarmy, Ibrahim (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 4 April 2024 – Seramai 150 staf Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menyemarakkan Majlis Khatam al-Quran dan World #QuranHour yang berlangsung di Masjid UMPSA Kampus Gambang baru-baru ini.