UMPSA sedia 17 bas manfaat 600 pelajar balik kampung sambut Aidilfitri - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
PEKAN, 5 April 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menyediakan sebanyak 17 bas kepada kira-kira 600 pelajar hasil kerjasama Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA), Jabatan Pembangunan dan Pengurusan Harta (JPPH), Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) dengan tajaan anak negeri untuk pulang ke kampung halaman masing-masing pada 5 dan 6 April bagi menyambut Aidilfitri yang bakal menjelang tiba.