Ramadan ini - Mohd Shafiq, Abdul Jabar (UMPSA, 2024)
Ramadan, tibamu penuh kami nanti, Mengingatkan indahnya ibadah sepanjang hari, Berlumba-lumba berbuat pahala di bulan mulia, Mengharapkan pudar segala dosa, Sesungguhnya kami manusia biasa kerap berdosa tanpa sedar