Tengku Mahkota Pahang berbuka puasa bersama warga UMPSA - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 4 April 2024 - Kebawah Duli Paduka Mulia Tengku Mahkota Pahang Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah Ibni Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah berkenan berangkat bercemar duli beramah mesra dan berbuka puasa bersama lebih 2,000 pelajar dan staf Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).