Pelajar Antarabangsa cipta memori baharu sambut Ramadan di UMPSA - Jamilah Bebe, Mohamad (UMPSA, 2024)
Sambutan bulan Ramadan dalam kalangan pelajar antarabangsa di UMPSA pada kali ini telah mencipta memori dan pengalaman baharu kepada mereka. Saban tahun sambutan bulan Ramadan yang disambut bersama-sama keluarga tercinta telah bertukar apabila sambutan Ramadan kali ini mereka berada di kampus bagi memulakan semester baharu.