Drama pendek ‘Teristimewa Raya’ tampil pupuk sifat kasih sayang - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
PEKAN, 4 April 2024 - Drama pendek raya Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang berjudul ‘Teristimewa Raya’ menampilkan Ahmad Firdaus Azrul Syam, pelajar Ijazah Dual Sarjana Muda Kejuruteraan Mekatronik dengan Kepujian Program Kerjasama dengan UMPSA -Karlsruhe University of Applied Sciences.