Ramadan tiba lagi - Siti Ainun Jariyah, Hassan (UMPSA, 2024)
Ramadan tiba lagi; Seperti tahun-tahun sebelum ini; Kehadiran yang semestinya dinanti-nanti; Bulan istimewa yang sangat dirai; Hadirnya bersama jutaan rahmat dan berkat kepada yang merai