Petugas dan pelatih Pertubuhan Pemulihan Dalam Komuniti PPDK Damai Pekan UMPSA terima Bantuan Sekali Beri daripada Kerajaan Negeri Pahang - Nurul Izzah, Abu Bakar (UMPSA, 2024)
PEKAN, 2 April 2024 - Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM) Negeri Pahang telah mengagihkan peruntukan Bantuan Sekali Beri kepada 53 Pertubuhan Pemulihan Dalam Komuniti bermula 21 Mac 2024 yang lalu.