UMPSA raikan 22 tahun jalinan kerjasama bersama media dan rakan kolaborasi di Majlis Iftar - Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 2 April 2024 – Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) meraikan hampir 100 wakil media dan rakan kolaborasinya dalam Majlis Iftar sempena 22 tahun menjalinkan kerjasama yang erat.