UMPSA perkasa hubungan dengan komuniti melalui program Belaian Kasih Ramadan 3.0 - Muhammad Zufar, Kamarulzahirin (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 1 April 2024 - Program Belaian Kasih Ramadan 3.0 yang dianjurkan oleh Perwakilan Mahasiswa Residen Pelajar 2 (PEKA2), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), berlangsung dengan jayanya di Dewan Astaka, UMPSA, Kampus Gambang baru-baru ini.