Al-Quran Kalamullah - Fathiah Izzati, Mohammad Fadzillah (UMPSA, 2024)
Kalam itu ada letaknya, Di atas rak, di atas meja, di tempat tinggi, Ada yang mengaji, Ada yang mengamati, Ada yang menghayati, Ada yang mendengari, Ada yang meneliti, Ada juga yang mendalami dan mengkaji, Yang nyata mahupun yang tersembunyi