Singgah Sahur UMPSA santuni anak yatim, agensi keselamatan - Astro, Awani (Astro Awani, 2024)
BERSEMPENA dengan sambutan bulan penuh kemuliaan, Ramadan, Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menyantuni dan menyampaikan sumbangan barangan keperluan serta duit raya kepada golongan yang tidak berkemampuan, kelmarin.