SOP melombong IAC-REE sudah diluluskan Kabinet - Siti Nur Azwin, Zulkapri (Utusan Malaysia, 2024)
Pekan: Prosedur operasi standard (SOP) yang komprehensif melombong unsur nadir bumi Lempung Jerapan Ion (IAC-REE) sudah pun diluluskan Kabinet tahun lalu.