UMPSA kekal tradisi makan dalam talam - Nik Amirulmu'min, Nik Min (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2024)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengekalkan keunikan tradisi berbuka puasa berkonsepkan makan dalam talam yang telah mulakan sejak lebih 15 tahun lalu, pada Ramadan kali ini.