Pahang sedia teroka nadir bumi, bina kilang - Salehudin, Mat Rasad (Utusan Malaysia, 2024)
MARAN: Kerajaan negeri sedia meneliti dan mengkaji untuk meneroka sumber nadir bumi sekali gus membina kilang pemprosesan bahan mineral itu di negeri ini.