Sejahtera UMPSA anjur Bengkel Pembinaan Garis Panduan Kesejahteraan - Norhafizah, Ariffin (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 19 Mac 2024 – Seramai 21 peserta dari pelbagai Pusat Tanggungjawab (PTJ) telah menyertai Bengkel Pembinaan Garis Panduan Kesejahteraan Pusat Sejahtera Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA).