Yayasan UMPSA, PUNB dan Maxis hulur bantuan keperluan memasak kepada pelajar luar kampus - Nor Azlina, Ahmad (UMPSA, 2024)
PEKAN, 22 Mac 2024 - Yayasan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Perbadanan Usahawan Nasional Berhad (PUNB) dan Maxis Berhad tampil menghulurkan bantuan barang keperluan memasak kepada pelajar UMPSA yang tinggal di luar kampus menerusi Program Salam Cinta Ramadan.