UMPSA edar 2,000 bubur lambuk, 500 pek gulai kawah untuk komuniti berbuka puasa - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 21 Mac 2024 - Lebih 2,000 pek bubur lambuk dan 500 pek gulai kawah yang dimasak secara bergotong-royong diagihkan kepada komuniti setempat dalam program Memasak Bubur Lambuk UMPSA anjuran Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) di perkarangan masjid Sultan Ahmad 1 di Kuantan.