Program Ziarah Kasih UMPSA santuni pelajar cemerlang B40 - Zainal, Bahari; Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
KUANTAN, 10 Februari 2024 - Timbalan Naib Canselor (Hal Ehwal Akademik dan Antarabangsa) Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA), Lt. Kol. Profesor Ir. Ts. Dr. Ahmad Ziad Sulaiman menyantuni pelajar cemerlang B40 melalui program ziarah kasih UMPSA baru-baru ini.