UMPSA edar bekas makanan percuma jayakan Kempen Inisiatif Kelestarian - Siti Nur Azwin, Zulkapri (UMPSA, 2024)
PEKAN, 19 Mac 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengedarkan bekas makanan sebagai usaha meningkatkan kesedaran dalam kalangan warganya terhadap usaha menjaga alam sekitar bagi menjayakan Kempen Inisiatif Kelestarian seiring untuk merealisasikan hasrat universiti ke arah Kampus Lestari.