31 sukarelawan pelajar Kelab InSmartive UMPSA santuni Orang Asli Suku Temiar Pos Brooke, Lojing - Fatin Nabila, Doromae; Farah Nur Balqis Aqilah, Zuraini (UMPSA, 2024)
GUA MUSANG, 17 Mac 2024 - Cabaran cuaca panas terik dan ibadah puasa bulan Ramadan kali ini tidak sedikit pun menumpulkan semangat 31 sukarelawan mahasiswa Kelab InSmartive Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) untuk menjayakan Projek Semaian Kasih bersama masyarakat Orang Asli Suku Temiar di Penempatan Orang Asli Pos Brooke, Jajahan Kecil Lojing.