Si Pendiri Solat - Hamizah, Zahari (UMPSA, 2024)
Si pendiri solat, di Bulan Ramadhan, Penuh rasa kehambaan, Wajah dibasahi wuduk, Berpadu rasa khusyuk, Putus hubungan dunia, Dihalusi indah kalam-Nya, Dinikmati bait kalimah-Nya, Dihayati maksud mukjizat-Nya