UMPSA laksana khidmat komuniti bersama masyarakat Demangrejo, Indonesia - Nurul Farhanah, Mohamad Idres; Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
DEMANGREJO, KULON PROGO INDONESIA, 6 Mac 2024 – Pusat Jaringan Industri dan Masyarakat (PJIM), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) baru-baru ini telah mengadakan program khidmat komuniti bersama masyakarat di kampung Demangrejo, Kulon Progo, Indonesia.