Bangunkan Pelayaran Mudik Sungai Pahang sebagai Produk Pelancongan - Ahmad Mahfuz, Gazali (UMPSA, 2024)
Menjunjung kasih Tengku Mahkota Pahang, Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah ibni Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah kerana mencemar duli ketika mengetuai Ekspedisi Mahkota Mudik Sungai Pahang 2024.