Pelajar Indonesia UMPSA rasai kehidupan keluarga angkat di bumi Pahang - Muhammad Zufli, Zuhari (UMPSA, 2024)
PEKAN, 10 Mac 2024 – Pusat Hubungan Antarabangsa (PUHA), Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah menghantar empat orang pelajar prasiswazah dan pascasiswazah Indonesia untuk menyertai Program Kembara Prihatin 2.0@Pekan.