Cuaca panas tidak halang 88 warga UMPSA daki Bukit Panorama - Siti Aishah, Md Jenal; Naqiah, Puaad (UMPSA, 2024)
SUNGAI LEMBING, 6 Mac 2024 – Cuasa panas ternyata tidak menghalang seramai 88 staf Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) serta mahasiswa Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) mengambil bahagian dalam aktiviti gaya hidup sihat dengan mendaki Bukit Panorama.