Pemasangan solar dan kepakaran teknologi UMPSA bantu ringankan beban keluarga asnaf - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
TUARAN, 1 Mac 2024 - Tiada apa yang lebih menggembirakan dan melegakan apabila rumah yang didiami seorang ibu tunggal bersama lima orang anaknya termasuk dua daripadanya berkelainan upaya kini diterangi cahaya buat mereka sekeluarga.