Persediaan menyambut persekolahan, Ramadan, dan lebaran Peranan ibu bapa dalam pengurusan kewangan - Zuraina, Ali (UMPSA, 2024)
Penggal persekolahan akan bermula pada minggu hadapan bagi takwim sesi persekolahan 2024/2025. Seperti tahun sebelumnya, minggu persekolahan bermula pada Mac, secara spesifiknya pada 10 dan 11 Mac mengikut negeri.