Beradab beri pandangan kepada Agong, kita bukan Westminster - Wan Ahmad Fauzi, Wan Husain (UMPSA, 2024)
Sistem Perlembagaan negara kita mengandungi falsafah, doktrin dan prinsip termaktub dalam peruntukan nyata Perlembagaan Persekutuan. Semuanya perlu ditafsirkan dalam konteks watan mengikut kerangka kedaulatan, sejarah perundangan dan pengertian istilah bahasa betul.