Program Ziarah Prihatin UMPSA hulur bakti buat masyarakat Tuaran - Nur Hartini, Mohd Hatta (UMPSA, 2024)
TUARAN, 1 Mac 2024 - Prihatin dengan nasib sebahagian keluarga yang dihimpit kesusahan, barisan pengurusan Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) berkunjung ke lima buah rumah keluarga di sekitar Kampung Roun, Serusup, Selupoh dan rumah keluarga angkat pelajar di Kampung Batangan dalam Program Ziarah Prihatin UMPSA@Rumah Baiti Jannati sempena Program Kembara Prihatin@Negeri di bawah Bayu 2.0.