Program Kembara UMPSA Prihatin dekati komuniti sebar luas pendidikan tinggi - Mimi Rabita, Abd Wahit (UMPSA, 2024)
TUARAN, 3 Mac 2024 - Program Kembara Prihatin Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) yang melibatkan 55 sukarelawan pelajar dan 15 staf dengan hampir 30 aktiviti yang dijalankan sejak 27 Februari lalu berjaya mendekatkan komuniti dengan universiti dan memberikan manfaat kepada masyarakat di Sabah.