Yayasan UMPSA agih sumbangan Back To School kepada anak kakitangan - Syahira, Yahya (Malaysia Gazette, 2024)
KUANTAN – Seramai 100 anak-anak staf Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menerima sumbangan keperluan persekolahan daripada Yayasan UMPSA bagi sesi pembukaan sekolah tidak lama lagi.