UMPSA lancar aplikasi mudah alih e-Comm - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 16 Februari 2024 - Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) telah melancarkan aplikasi mudah alih e-Community sebagai altenatif komunikasi dalam kalangan warganya.