Program Sampah untuk Tunai sokong Agenda Kelestarian UMPSA - Suhaidah, Hussain; Puteri Fadzline, Muhamad Tamyez (UMPSA, 2024)
GAMBANG, 11 Januari 2024 - Universiti adalah hab untuk pengetahuan dan inovasi. Namun, dengan jumlah sisa yang besar yang dijana dalam universiti, ia menjadi satu kewajipan universiti untuk meningkatkan komitmen komuniti UMPSA dalam meminimumkan sisa sekaligus melestarikan alam sekitar.