Yayasan UMPSA agih sumbangan Back To School buat anak staf berkeperluan - Nor Salwana, Mohammad Idris (UMPSA, 2024)
Paya Besar, 28 Februari 2024- Seramai 100 anak-anak staf Universiti Malaysia Pahang Al-Sultan Abdullah (UMPSA) menerima sumbangan keperluan persekolahan daripada pihak Yayasan UMPSA atas keprihatinan universiti dalam meringankan perbelanjaan persekolahan anak-anak dalam kalangan staf yang berkeperluan.