Taklimat Ketua Pustakawan: Halatuju Perpustakaan UMPSA 2024 - Kamariah, Gono (2024)
Perpustakaan universiti adalah sebagai satu institusi yang menyokong aktiviti pengajaran, pembelajaran dan penyelididikan. Satu cabaran untuk kekal relevan